Eigen woningwebsite

Val op met een unieke woningwebsite op een eigen domein

n

Unieke woningwebsite

Ons hoofdproduct is een woningwebsite op een eigen domein zoals raadhuislaan45.nl. U voegt eenvoudig uw documenten toe aan de website en leads worden realtime aan u doorgegeven. U creëert hiermee een compleet woningdossier die de papieren brochure vervangt en uitstekend te gebruiken is voor marketingdoeleinde.

Unieke apps en data

De woningwebsite kan worden gekoppeld met Funda. Daarnaast zijn er apps beschikbaar zoals zonnegrenzen en buurtinformatie die standaard aanwezig zijn op de website. Maakt u gebruik van bijvoorbeeld 360° tours of (drone) video’s? Wij koppelen al uw apps en media die u wilt gebruiken en een woningwebsite is binnen één minuut aangevraagd. 

w

Online marketing

Het voordeel van een woningwebsite is dat u deze gemakkelijk kunt delen via verschillende kanalen. U deelt de woningsite eenvoudig met één druk op de knop. Ook leveren wij visitekaartjes in de huisstijl van uw makelaardij. U geeft deze weg aan potentiële kopers en ook de verkopers kunnen een rol spelen in de verspreiding hiervan. U bereikt efficienter meer mensen.

Realtime synchronisatie

Onze software zorgt ervoor dat de woningwebsite automatisch wordt gevuld met alle relevante data. U hoeft deze dus niet zelf te vullen. Leads vanaf de woning website ontvangt u direct in uw mailbox en ook in uw dashboard worden deze overzichtelijk weergegeven. U hoeft hier verder niets voor te doen. Creëer tijd in uw agenda, werk overzichtelijker en efficiënter.

Drukwerk en promocards

Tijdens het aanvragen kunt u direct visitekaartjes voor de woningwebsite bestellen. Ook leveren wij indien gewenst drukwerk en PDF brochures. Onze grafisch vormgever ontwerpt deze in de stijl van uw makelaardij en u krijgt deze op kantoor geleverd. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online dashboard

Het beheer van de woningwebsites wordt centraal geregeld in uw dashboard. U heeft hier een duidelijk overzicht van alle woningsites en bijbehorende leads. Ook wijzigingen en wensen kunnen via het dashboard worden doorgegeven. U kunt onze software benaderen via ons dashboard en is op alle apparaten toegankelijk gemaakt. U kunt direct beginnen.

Exclusieve woningwebsite op een eigen domein

Val op met een woningwebsite op een eigen domein (straat + huisnummer). De woningsite wordt gemaakt in de huisstijl van uw makelaardij en is een moderne manier om uw woning te presenteren. U krijgt de maximale aandacht van uw bezoekers en door het gebruik van een eigen domein zoals www.raadhuislaan45.nl is de website gemakkelijk te delen. U kunt ook bij ons drukwerk en visitekaartjes bestellen die verwijzen naar de woningsite om extra aandacht te krijgen.

U vraagt een website binnen enkele seconde aan met een Funda link en wij doen de rest. Uw website staat binnen enkele uren al online! U voegt enkel uw eigen documenten en links toe aan de website. Een woning website laten maken kan al vanaf €55,- Daarnaast probeert u onze software gratis uit! Exclusiviteit in uw regio is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Mogelijkheden

 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • Documenten toevoegen
 • Documenten beveiligen
 • Foto’s bekijken (full screen)
 • Video’s bekijken (full screen)
 • 360° tours (full screen)
 • Online kadastrale kaart
 • BAG viewer
 • Streetview (full screen)
 • Zonnegrenzen bekijken
 • Buurtstatistieken bekijken
 • Bezichtiging aanvragen
 • Hypotheekadvies aanvragen
 • Bieden op het object
 • Deel functies
 • Contact met de makelaar
 • Statistieken bekijken
 • Vragen stellen
 • Maatwerk functies mogelijk

Maatwerk mogelijk

Is er van de woning geen Funda link aanwezig? Of wilt u graag een website voor een bedrijfspand of (nieuw)bouw project? Dan kunnen wij ook een website voor u op maat maken. Ook deze websites kunnen wij eenvoudig koppelen met onze software. Wij creëren dan een unieke website helemaal naar wens. Uw leads kunt u gewoon blijven ontvangen via ons portaal.

 

woningwebsite visitekaartjes

Kosteloos een woningwebsite uitproberen?

Probeer onze software nu vrijblijvend uit, ook voor particulieren

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een woningwebsite aan?

Wanneer u bent ingelogd in het portaal vraagt u een woningwebsite aan. Wij gaan daarna voor u aan de slag. De website staat dan binnen een paar uur online en wij brengen u daarvan op de hoogte via de mail. U geeft enkel een domeinnaam en een Funda link aan ons door. Ook is het mogelijk om een woningwebsite zonder Funda link aan te vragen. U geeft de data dan zelf aan ons door.

Hoe vraag ik een woningwebsite aan

Hoe vraag ik visitekaartjes aan?

Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u ook visitekaartjes voor de website wilt ontvangen. Wij doen de rest.Online woningbrochure visitekaarjes voor de woning website

Hoelang duurt het voor de woningsite online staat?

Wanneer een domein wordt aangevraagd dan duurt het vaak een paar uur voordat deze actief is op het internet. Daarna is de woningwebsite zichtbaar en klaar voor gebruik.

eigen domein

Wat moet ik aanleveren?

U kunt een woning website aanvragen door ons een Funda link en een gewenste domeinnaam zoals raadhuislaan45.nl te sturen. Dat is alles. Heeft u geen Funda link? Dan kunt u ook alle relevante informatie en media via het dashboard aan ons doorgeven.

funda link om een woningwebsite aan te vragen

Hoe beheer ik mijn websites?

In uw dashboard vind u een overzicht van alle woningwebsites en bijbehorende leads. U kunt hier eenvoudig en realtime iets wijzigen als dat nodig is.

Hoe beheer ik mijn woningwebsites

 

Waar vind ik mijn conversies?

Deze worden in uw tijdlijn weergegeven en naar uw mail gestuurd. Ook in het dashboard zijn deze in een overzicht terug te vinden. Het gaat dan om aanvragen zoals bezichtigingen, biedingen, hypotheekadvies en vragen.

Waar vind ik mijn conversies van de websites

Zullen we chatten?
Kan ik u helpen?
Waar kunnen wij u mee helpen?