Groenhout Makelaars

Wij worden beoordeeld met een 9.4

Gemiddelde uit 128 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Dé makelaar in Midden-Drenthe

Bij Groenhout Makelaars Midden-Drenthe staan we klaar om je te ondersteunen bij de verkoop van je huidige woning of de aankoop van je droomhuis. Onze diensten beperken zich niet tot Midden-Drenthe; we zijn ook actief in omliggende gemeentes. We hechten veel waarde aan flexibiliteit, dus afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdagen. Dankzij zijn achtergrond in de financiële sector beschikt Richard over uitgebreide kennis op financieel gebied en hij is uiteraard op de hoogte van alle marktontwikkelingen. Als creatieve makelaars streven we ernaar om gestelde doelen op originele wijze te realiseren. We zijn gepassioneerd en gedreven in alles wat we doen, en we kennen de vastgoedsector door en door. Onze aanpak gaat verder dan de standaard kantooruren en omvat puur ondernemerschap. We richten ons niet alleen op zakelijke aspecten, maar ook op sociale elementen. We zijn alert op nieuwe trends en passen deze toe in onze werkwijze. Onze expertise staat garant voor jouw gemak.

Het is onze passie en ons sterke punt om uitdagingen aan te gaan en zo tot een optimale dienstverlening te komen, van begin tot eind en zelfs daarna! Neem eens een kijkje bij onze recensies; wellicht nodigt dit je uit voor een vrijblijvend gesprek?

Dé makelaar in Midden-Drenthe

Aanbod Groenhout Makelaars

Groenhout Makelaars

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens