Reviews Immen Vastgoed

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 10

Gemiddelde uit 5 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 5 reviews

10

Beoordelingen Immen Vastgoed

10

Review

Ik heb mijn woning via Immen Vastgoed verhuurd. Met dank aan Boris, een professionele en snelle verhuur gehad!

10

Review

Zeer goede ervaring met makelaar Immen. Zeer pro-actief en uitstekende communicatie en advies. Wij zijn heel tevreden en zullen zijn diensten zeker aanraden. Bedankt Boris!

10

Review

Na mijn terugkeer van een jarenlang verblijf in het buitenland was ik op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Nederland. Dankzij Maarten van Immen Vastgoed woon ik nu in een prachtig recentelijk gerenoveerd Rijksmonument; de poortwoning van een adembenemend landgoed op de Veluwe. Het contact met Immen Vastgoed verliep van begin tot eind uitstekend. Goede bereikbaarheid en heldere communicatie. Binnen no-time lag werden vragen beantwoord en lag er een ondertekend contract voor de woning. I.v.m. het gemak van in een weekend kunnen verhuizen, kreeg ik in overleg tussen Maarten en de verhuurder, enkele dagen voor de feitelijke ingangsdatum van het huurcontract al de sleutel. Gelet op de tijdelijke aard van het huurcontract voor de poortwoning, heeft Maarten ook op eigen initiatief mij ook al mogelijke nieuwe woningen voor het vervolg voorgelegd. Dat ontzorgt enorm.

10

Review

Prima en snel geholpen met de verschillende stappen in het verhuren van het onroerend goed. Kan iedereen aanraden die opzoek is naar een eerlijke partij in de vastgoed branche.

10

Review

Alle facetten van het beheer zijn in professionele handen. Blij mee. De gehele financiële afwikkeling is overgenomen door hen en via de portal heb ik permanent inzicht in de financiële stand van zaken. Goed om ook nooit meer achter te lopen met de huur inkomsten!