unsere Bewertungen

Wir werden mit einem 9.0 bewertet

Durchschnitt aus 10 Bewertungen

Funda beoordeling

Bewertet mit einer

Basierend auf 10 Bewertungen

9.0

Eifel Immo Deutschland wird bewertet mit einer 9.0 basierend auf 10 Bewertungen

10

Überprüfung

Wij Alex en Madelon Vermeulen bevelen Robert Pasman zeer aan. Rond 2015/2016 heeft hij ons zeer goed met de aankoop van een pand in Dreis-Brück geholpen. Totale begeleiding van Robert is fijn om mee te maken. Ook de nazorg bij de koop is top.In 2019 heeft Robert Pasman ook ons goed geholpen met de verkoop van ons pand. Tegelijkertijd heeft hij ons bijgestaan met een ander project in Veldenz.Op dit moment hebben wij een van onze vaste gasten in contact met Robert Pasman gebracht voor een mooie toekomst voor hen. Zoals wij van Robert Pasman zijn gewend, verloopt dat naar ieders tevredenheid.

Antwort

"Goedenavond heer en mevrouw Vermeulen. Zeer veel dank voor Uw fraaie beoordeling. Super dat U een succesvolle onderneming heeft opgebouwd!Hartelijke groeten,Robert Pasman"

Antwort von Eifel Immo Deutschland

10

Überprüfung

Bij Robert al drie keer samengewerkt. Een aankoop en twee verkopen. Altijd dik tevreden, hij is realistisch, actief, houdt je op de hoogte, begeleidt en adviseert, neemt tijd voor je, goede presentatie van het aanbod en daarbij nog een gezellige vent ook, dank voor al je inzet

Antwort

"Goedemiddag heer Tol. Als eerste de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Zeer veel dank voor Uw beoordeling. Het was een genoegen om voor U en Uw partner te mogen werken.Met de beste groeten,Robert Pasman"

Antwort von Eifel Immo Deutschland

10

Überprüfung

Wij zijn zeer tevreden over Robert Pasman als makelaar. Goede communicatie, sympathiek en veel ervaring op de huizenmarkt. Hij doet zijn uiterste best om je met raad en daad bij te staan. Wij kunnen deze makelaar bij iedereen aanraden.

Antwort

"Heel hartelijk dank voor Uw fraaie review. Zeer graag gedaan.Met de beste groeten,Robert Pasman"

Antwort von Eifel Immo Deutschland

10

Überprüfung

Altijd vrolijke goedlachse Top makelaar!! Die je van A tot Z begeleidt en je bijstaat in het totale traject en je ook nazorg geeft, bij vragen is Robert er altijd voor je! Wij raden iedereen Robert aan!

Antwort

"Heel veel dank voor de mooie recensie!Lieve groeten,Robert Pasman"

Antwort von Eifel Immo Deutschland

10

Bewertet mit einer 10

Antwort

"Sehr vielen Dank, gerne wieder."

Antwort von Eifel Immo Deutschland