SMASH Makelaars

Wij worden beoordeeld met een 9.7

Gemiddelde uit 63 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Over SMASH Makelaars

SMASH Makelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor met uitgebreide ervaring in aankoop en verkoop. Opgericht in 2020, streven wij ernaar om ons te onderscheiden van traditionele makelaarskantoren. Na ervaring opgedaan te hebben bij een ander kantoor in de regio, hebben we besloten onze krachten te bundelen en ons te onderscheiden door onze unieke werkwijze. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid en toewijding. We bieden één vast contactpersoon en zijn altijd bereikbaar, terwijl we deskundig, betrouwbaar en gedegen advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen.

SMASH Makelaars: persoonlijke relaties en samenwerking

Het kopen of verkopen van een huis gaat verder dan alleen zakelijke aspecten. Het draait om emoties en het gevoel van 'thuiskomen'. Bij SMASH Makelaars helpen we u graag met meedenken, meekijken, vooruitdenken en vooral samen het beste resultaat bereiken!

Bij SMASH Makelaars bent u geen nummer, maar bouwt u een persoonlijke relatie op. Geen assistenten of junior makelaars: wanneer u kiest voor SMASH Makelaars, is uw huis gegarandeerd in handen van Sander of Alexandra zelf! Elke woning is voor ons een nieuwe uitdaging, of het nu gaat om verkoop, aankoop of waardebepaling. Dit leidt niet alleen tot de leukste woningen, maar ook tot de leukste opdrachtgevers.

Wilt u een woning verkopen in de omgeving van Leidschendam-Voorburg of Den Haag? Neem direct contact met ons op!

Over SMASH Makelaars

Aanbod SMASH Makelaars

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Rietvoornvijver 12

2492 MP, Den Haag

070 - 4445 551 info@smashmakelaars.nl www.smashmakelaars.nl

Tulpentuin 26

2272 XK, Voorburg

Rietvoornvijver 12

2492 MP, Den Haag

Contact opnemen

Contactgegevens