Obèr Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 9.3

Gemiddelde uit 157 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Obèr Makelaardij: Dé makelaar van Leiderdorp!

Het verkopen van je huis zonder stress kan een uitdaging zijn, vooral als je alles zelf moet regelen. Er zijn veel stappen te doorlopen voordat je je handtekening onder de koopakte zet. Denk aan het papierwerk, de marketing en onderhandelingen, maar het grootste deel van het proces is het aantrekken van potentiële kopers. Obèr Makelaardij neemt graag deze verantwoordelijkheid van je over. Wij begeleiden je vanaf het plaatsen van de advertentie tot het afronden van de verkoop. Met onze verkooppakketten zorgen we ervoor dat we de perfecte koper voor jouw huis vinden, zodat jij je kunt concentreren op zaken als de aankoop en inrichting van je nieuwe woning.

Ben je op zoek naar een woning in Leiden, Leiderdorp of een van de omliggende gemeenten? Bekijk dan ons aanbod! Als je juist je huidige woning wilt verkopen omdat je al een nieuw huis gevonden hebt, neem dan contact met ons op of ontdek onze verkooppakketten.

Als koper of verkoper op de woningmarkt komt er veel op je af. Je moet soms onder druk belangrijke beslissingen nemen waarbij grote bedragen betrokken zijn. Obèr Makelaardij staat klaar om je te ontzorgen en je door het hele proces te begeleiden.

Obèr Makelaardij: Dé makelaar van Leiderdorp!

Obèr Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Hoofdstraat 12A

2351 AJ, Leiderdorp

071 541 9957 info@obermakelaardij.nl www.obermakelaardij.nl

Contact opnemen

Contactgegevens