TIM Vastgoed

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Gemiddelde uit 171 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Over TIM Vastgoed

TIM Vastgoed staat voor 'Thuis In Makelaardij'.

Kantooreigenaar en makelaar-taxateur Tim Schaap heeft sinds 2003 samen met zijn team een uitstekende reputatie opgebouwd in de makelaardij in Zuid-Limburg.

Dankzij hun uitgebreide expertise en op maat gemaakte marketingstrategieën weet het team van TIM Vastgoed hun Zuid-Limburgse aanbod uitstekend te presenteren, wat leidt tot succesvolle resultaten.

Het betrokken en persoonlijke contact met de teamleden die de normen en waarden van het familiebedrijf hanteren, is opvallend en onderscheidend in deze branche.

Vastgoed kopen of verkopen behoort tot de grootste financiële en emotionele investeringen in iemands leven. Het is toekomstbepalend en kan een leven een nieuwe richting geven. Bij TIM Vastgoed zijn ze zich hiervan bewust en behandelen ze dit zorgvuldig. Klanten beschrijven TIM Vastgoed als een ondernemend kantoor waar de medewerkers écht meedenken.

Door te kiezen voor TIM Vastgoed als makelaarskantoor, kies je niet alleen voor een professionele makelaar met bouwkundige expertise, maar ook voor een mensgerichte benadering.

"Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen in zijn of haar droomhuis of bedrijfspand kan wonen of werken. We doen alles binnen onze mogelijkheden om die dromen te verwezenlijken," zegt Tim Schaap, mede-eigenaar en gecertificeerde VBO-makelaar/registertaxateur bij TIM Vastgoed.

Wil je nader kennismaken? Klik hieronder voor een korte video-introductie:

Video-introductie TIM Vastgoed
Over TIM Vastgoed

Aanbod TIM Vastgoed

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Parkweg 28

6212 XN, Maastricht

043 - 350 6900 info@timvastgoed.nl www.timvastgoed.nl

Contact opnemen

Contactgegevens