Zandbergen Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 9.4

Gemiddelde uit 12 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Zandbergen Makelaardij

We weten uit ervaring dat het kopen of verkopen van een woning een bijzondere gebeurtenis is. Het vergt veel planning en organisatie. Gelukkig zijn wij dé professionals die je kunnen ondersteunen tijdens dit proces. Team Zandbergen bestaat uit Gerben (NVM makelaar), Anneke (kandidaat makelaar), Rik (kandidaat makelaar) en Annemieke (binnendienst). We wonen waar we werken, in de gemeente Meppel en omgeving. In onze vrije tijd kun je ons team vinden bij de lokale (sport)verenigingen. We slaan een balletje golf en zijn liefhebber van rugby en voetbal. Daarnaast wandelen we graag door de prachtige natuur van Drenthe en Overijssel. Als bedrijf zijn we maatschappelijk betrokken; we sponsoren Meppeler (sport) clubs en werken actief samen met lokale ondernemers.

Wat de geschiedenis van Zandbergen Makelaardij betreft, zijn wij begonnen met ons kantoor in Havelte in 2004. In 2023 is daar de vestiging in Meppel bijgekomen, na de overname van Mijn Makelaar Rob de Jong. Over kennis en ervaring hoef je dus niet te twijfelen. Deze vakkundigheid houden we continu op peil door middel van (bij)scholing. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, waarbinnen Gerben Zandbergen een actieve rol speelt als voorzitter van NVM-afdeling Drenthe. Door de jaren heen hebben we al héél wat kopers en verkopers gelukkig mogen maken. Nu ben jij aan de beurt. Wat denk je ervan, zullen we beginnen met een kennismaking? Bel ons voor een afspraak op 0522-24 04 24.

Zandbergen Makelaardij

Aanbod Zandbergen Makelaardij

Zandbergen Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens