Reviews Erik Bessems Makelaardij

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 8.7

Gemiddelde uit 93 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 86 reviews

9.1

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 7 reviews

4.3

Beoordelingen Erik Bessems Makelaardij

8.5

Sint Theresiastraat 21

9

Deskundigheid

8

Lokale marktkennis

9

Prijs / kwaliteit

8

Service en begeleiding

Review

Altijd goed te bereiken en kundig in advies. Fijne samenwerking een betere hadden wij niet kunnen krijgen.

2

Review

Ik voel me nog steeds schuldig over het feit dat ik deze makelaar Bessems heb voorgedragen betreffende de verkoop van mijn moeders huis in Kanne. Will de Jonge was enorm enthousiast en wilde heel graag deze verkoop voor zijn rekening nemen. Dit verliep anders want Will de Jonge bleek de week na onze toezegging ineens niet meer voor makelaardij Bessems te werken. Wat ik ronduit schandalig vind is dat wij daar nooit over zijn geïnformeerd. Will was ons aanspreekpunt, zou ons vertegenwoordigen in de verkoop van mijn moeder huis. Vergeten misschien? We hebben het hier niet over een zakje snoep maar over een huis. Een slechte start. Hierna bleek de hele verkoop zich te ontvouwen tot één groot drama, een aaneenschakeling van zeer slechte communicatie en veel fouten, teveel om op te noemen. Al met al een zeer stressvolle ervaring voor iedereen maar vooral voor mijn 85-jarige moeder. Ik zou deze makelaar dan ook zeker niet aanbevelen.

10

Mariagardestraat 145

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Review

Contact met de makelaar verliep heel soepel. De makelaar bracht mij steeds meteen op de hoogte bij elke gebeurtenis. Zeer deskundig en professioneel.

10

Review

In de afgelopen jaren heb ik diverse keren gebruik gemaakt van de diensten van Erik Bessems. Onder andere voor de aankoop van een bedrijfspand, de verkoop van ons woonhuis en een NWWI taxatie. Steeds tot volle tevredenheid! Zowel Erik als zijn medewerkers zijn helder en correct in de communicatie en tonen betrokkenheid gedurende het hele traject.

2

Review

Zou ik deze makelaar aanbevelen? Nee zeker niet! Ik zou dat kantoor zelfs met klem afraden aan iedereen die mijn mening vraagt. Dit kantoor heeft het huis van mijn moeder mogen verkopen in België. In eerste instantie hadden wij te maken met makelaar Wil de Jonge van kantoor Bessems die erg graag het huis voor ons wou verkopen. Door zijn enthousiasme voor de opdracht heeft mijn moeder voor Bessems gekozen. Echter toen ik de sleutel op het kantoor ging afgeven voor de eerste bezichtiging kreeg ik te horen dat meneer de Jonge niet meer werkzaam was voor kantoor Bessems. Wij waren hierover niet geïnformeerd door het kantoor en er kon mij ook niet verteld worden welke makelaar de taken van meneer de Jonge ging overnemen. Na enig aandringen van mijn kant kreeg ik een mailadres waar ik met mijn vragen terecht zou kunnen. Ik heb gemaild en wacht tot op de dag van vandaag nog altijd op een respons..... Op de dag van de bezichtiging ben ik zelf maar in het pand gaan wachten om te zien welke makelaar onze opdracht zou oppakken. Vanaf dat moment was de heer Kornips onze makelaar maar miste wij de betrokkenheid, het advies en de expertise die je van een makelaar zou mogen verwachten. En zelfs bij het moment van overdracht bij de notaris bleef onze makelaar in gebreken....het energielabel was niet doorgestuurd en er miste een dossier waarvan wij niet wisten dat het er moest zijn. Wij hadden voorafgaand aan de overdracht gevraagd voor toetsing van compleetheid van het dossier maar ook daar gaf de makelaar geen reactie. De notaris van de kopers heeft 5000 euro van de koopsom achtergehouden totdat wij alsnog het dossier konden aanleveren. Een hoop stress voor ons en onze 85 jarige moeder dus. En vanuit de makelaar geen erkenning voor hun fouten, geen inlevingsvermogen maar wel een niet verdiende royale courtage. Zelfs onze mogelijkheid tot beoordelen op funda is door Bessems geblokkeerd wat mij doet afvragen hoeveel al die lovende beoordelingen dan eigenlijk betekenen als je de negatieve feedback blokkeert. Ik zeg in ieder geval "makelaars kantoor Erik Bessems?!" NOOIT MEER!!