Het Makelaarshuis

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Gemiddelde uit 220 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Hét makelaarshuis van Steenwijk

Op zoek naar een makelaar?

Een huis verkopen of kopen is een belangrijke beslissing in het leven. Het is essentieel om deskundig en objectief advies te krijgen. We brengen in kaart wat u belangrijk vindt en welke wensen u heeft. Een open gesprek vormt de basis voor onze aanpak. Luisteren is een cruciaal onderdeel van ons vak! Wij taxeren de woning en adviseren u over de te hanteren vraagprijs. In overleg met u bepalen we het verkooptraject, inventariseren we de sterke en mindere punten van de woning en stellen we aanbiedingsteksten op. Nadat de fotopresentatie is gemaakt, kan de verkoop daadwerkelijk beginnen. Terwijl wij uw woning verkopen, kunt u zich richten op de volgende stap in uw leven. Aan ons de taak om een geschikte koper voor uw woning te vinden.

HetMakelaarshuis krijgt zijn meeste klanten door aanbevelingen. Waarom? Omdat wij de meest betrouwbare dienstverlening bieden aan onze relaties en zij ons waarderen om onze kennis, bevlogenheid, bereikbaarheid en de zorg en aandacht die wij aan hen besteden.

Bel ons vandaag nog en ervaar het zelf.

Hét makelaarshuis van Steenwijk

Aanbod Het Makelaarshuis

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens