Bert Bimmel Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Gemiddelde uit 121 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Over Bert Bimmel Makelaardij

Ons kantoor is actief op de vastgoedmarkt sinds 1990, toen Bert Bimmel een bestaand makelaarskantoor overnam. Voordat hij dit deed, werkte hij al jarenlang in de vastgoedbranche bij een internationaal ingenieursbureau. Het kantoor begon met twee personen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaarskantoren in Zeeland.

Bert Bimmel heeft een bouwkundige achtergrond, wat erg belangrijk is in dit vak. Ook de medewerkers van ons kantoor volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, hun kennis uit te breiden en vaardigheden te ontwikkelen. Twee van onze kantoormedewerkers zijn volledig gecertificeerde NVM-makelaars. Certificering betekent onder andere dat de makelaar voortdurend geschoold blijft op het gebied van makelaardij en het praktijkdiploma makelaar-taxateur heeft behaald. Bovendien zijn ze verplicht om elk jaar bijscholing te volgen.

Over Bert Bimmel Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Badhuisstraat 16

4381 LS, Vlissingen

0118 - 414 014 makelaar@bertbimmel.nl www.bertbimmel.nl

Contact opnemen

Contactgegevens