Automatisering software

Webapplicatie

Wij hebben een webapplicatie ontwikkeld om de woningwebsites aan te vragen en te beheren. Het voordeel hiervan is dat op elk apparaat met een internetverbinding onze software toegankelijk is. Onderweg of op kantoor, op uw laptop of smartphone. 

Eenvoudig en snel

Wij vinden het belangrijk dat onze software tijd vrijmaakt in uw agenda. Het moest zo eenvoudig en efficiënt als mogelijk worden gemaakt. Dit is de rode lijn in de ontwikkeling van onze software geweest. U probeert het gratis bij ons uit!

Website statistieken

Uit marketing oogpunt is het belangrijk te weten hoe uw woningwebsite presteert op het internet. U vindt in het dashboard uitgebreide statistieken die u helpen om de website zo goed als mogelijk te laten functioneren op het internet en daarbuiten.

Realtime synchronisatie

De woningwebsite kan worden gesynchroniseerd met Funda. Op deze manier is de website altijd accuraat. Leads worden weergegeven in uw dashboard en worden ook naar uw mail verstuurd. Natuurlijk kunt u de website ook met de “hand” aanpassen en daarnaast kunnen wij ook maatwerk leveren als er speciale wensen zijn.

Hulp en support

Heeft u een vraag of onze hulp nodig? U kunt contact met ons opnemen via de chat in het dashboard, of u kunt ons bellen of mailen. Wij helpen u direct verder. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Voor storingen of dringende zaken zijn wij 24 uur per dag bereikbaar! Ook in het weekend.

Updates en maatwerk

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met verschillende makelaardijen. In 2020 is de software ook opengesteld voor breder publiek. Uiteraard blijven wij onze software verbeteren en voegen wij regelmatig nieuwe functies toe. Heeft u specifieke (maatwerk) wensen? Dan horen wij dat graag!

Innovatief dashboard

Via uw persoonlijke dashboard in ons portaal beheert u alle websites die u aanvraagt. U kunt hier data toevoegen en instellingen wijzigen. Ook kunt u van elke website uitgebreide statistieken bekijken. Alle wijzigingen worden realtime gesynchroniseerd met de woningwebsite en zijn direct zichtbaar. Een woningwebsite aanvragen kunt u doen met een Funda link en duurt nog geen minuut. Ook besteld u hier met een enkele klik visitekaartjes voor de woning in uw huisstijl.

De applicatie is te gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding en een webbrowser dus ook op uw smartphone. Conversies worden overzichtelijk weergegeven in uw dashboard en worden ook naar uw mailbox gestuurd. U bent dus altijd direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is er in het dashboard ook een tijdlijn te vinden waarin overzichtelijk alle gebeurtenissen worden weergegeven. Wij hebben onze software ontwikkeld met oog voor eenvoud en snelheid. Op deze manier helpt onze software u om efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Probeer het gratis uit!

Bent u benieuwd of onze software wat voor u is? Probeer het dan geheel vrijblijvend uit. De eerste woningbrochure die u bij ons aanvraagt is gratis.

  software woningwebsites
  dashboard woningbrochure

  Veelgestelde vragen

  Hoe vraag ik een woningwebsite aan?

  U vraagt een woning website aan in uw dashboard. Het enige wat wij nodig hebben is een domeinnaam zoals raadhuislaan45.nl en een Funda link. Heeft u geen Funda link? Dan kunt u alle data ook via het portaal aan ons doorgeven.

  Hoe vraag ik visitekaartjes aan?

  U besteld visitekaartjes met één druk op de knop via het dashboard. U kunt dit tijdens een aanvraag ook “aanvinken”.

  Hoe voeg ik mijn documenten toe?

  Wanneer u een aanvraag heeft gedaan kunt u documenten uploaden. Deze worden automatisch weergegeven op de woningwebsite. Indien gewenst kunt u de documenten ook beveiligen met een wachtwoord.

  Waar vind ik mijn conversies?

  In uw dashboard, op uw tijdlijn en in uw mailbox.

  Hoelang staat een woningwebsite online?

  De woning website staat een jaar online. Wanneer de website langer online moet staan kunt u deze met één druk op knop verlengen voor een jaar. U wordt automatisch op de hoogte gebracht van bijna verlopen domeinen.

  Hoe pas ik een brochure aan?

  In uw dashboard kunt u alle wijzigingen realtime doorvoeren. Simpeler dan dat kunnen wij het niet maken.

  Zullen we chatten?
  Kan ik u helpen?
  Waar kunnen wij u mee helpen?