Nieuwe website staat online!

16 sep, 2020 | Nieuws

Vanaf vandaag staat onze nieuwe website online! De afgelopen twee jaar hebben wij in samenwerking met twee makelaardijen in Drenthe de woningwebsite ontwikkeld. We hebben software gecreëerd die automatisch en efficiënt woning websites maakt en vult. U hoeft hiervoor alleen een Funda link aan te leveren en onze software doet de rest. Vanaf september 2020 hebben wij onze woning websites opengesteld voor héél Nederland en vanaf oktober 2020 beginnen wij een uitgebreide marketing campagne die de komende tijd zal doorlopen.

Wat is een woningwebsite?

Een woningwebsite is een digitaal dossier op een eigen domein zoals www.raadhuislaan45.nl. De website bevat standaard tal van mogelijkheden en onze software vult de website automatisch met alle relevante data. U voegt zelf documenten toe aan de website en u kunt deze ook beveiligen met een woning website raadhuislaan visitekaartjeswachtwoord. Daarnaast kan de brochure ook eenvoudig op het internet en sociale media worden gedeeld. U creëert hier effectief extra bereik mee. Bezoekers vinden een prachtige presentatie van de woning en kunnen direct een bezichtiging aanvragen, een bieding doen, hypotheekadvies aanvragen of contact opnemen met de makelaar. Deze leads worden overzichtelijk in uw dashboard weergegeven en naar uw mail gestuurd. U bent dus altijd realtime op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Alle extra (media) elementen die u gebruikt voor de verkoop van de woning kunt u koppelen met de website. Denk dan aan 360° tours of bijvoorbeeld (drone) video’s. U hoeft de website niet zelf te vullen en na het aanvragen staat deze binnen een paar uur online. Een aanvraag doen kost u niet meer dan een minuut van uw tijd.

Wij leveren ook drukwerk en visitekaartjes voor de websites. U kunt deze bestellen in het portaal en u krijgt deze op kantoor geleverd. U kunt de visitekaartjes gemakkelijk weggegeven aan geïnteresseerde en ook de verkopers kunnen hierin een rol spelen.

Exclusiviteit in uw regio

U kunt onze software gratis uitproberen en exclusiviteit in uw regio is ook mogelijk. Wij willen onze producten verbinden met verschillende makelaardijen zonder de markt te overspoelen. Wij vinden het belangrijk dat de websites exclusief blijven. Meer informatie vindt u op onze website, u kunt ook telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Voorbeelden van woningwebsites bekijken

Zullen we chatten?
Kan ik u helpen?
Waar kunnen wij u mee helpen?