WhatsApp templates

Verstuur woningwebsites via WhatsApp

Stuur eenvoudig berichten via WhatsApp. Na een bezichtiging bijvoorbeeld. Maak templates en verstuur zoveel als u wilt.

whatsapp koppeling online woningbrochure templates

Templates maken

Maak en bewerk templates voor iedere situatie. Bijvoorbeeld voor na een bezichtiging of wanneer een iemand naar meer informatie vraagt. Overal en kosteloos te gebruiken. Probeer het nu!

whatsapp koppeling online woningbrochure versturen

Templates versturen

Verstuur zoveel berichten en templates als u wilt. U kunt bijvoorbeeld ook vragen om een review achter te laten. U werkt persoonlijker en efficiënter.

Woningwebsite versturen via WhatsApp template

Hoe het werkt?

Onze koppeling verloopt via uw eigen WhatsApp account. Het werkt zowel via uw privé WhatsApp als met uw business WhatsApp. Is er op het apparaat geen WhatsApp geïnstalleerd? Dan verloopt onze koppeling via web WhatsApp. Gewoon altijd en overal bruikbaar. Het is echter raadzaam om de koppeling via business WhatsApp te laten verlopen

Installeren van business WhatsApp

U kunt business WhatsApp eenvoudig installeren op uw apparaat (telefoon of computer). Daarna koppelt u WhatsApp met een telefoonnummer. Veelal wordt hier het zakelijke telefoonnummer van kantoor voor gebruikt. Nu bent u klaar om onze koppeling te gebruiken. U kunt deze versie van WhatsApp gewoon naast uw privé WhatsApp gebruiken.

WhatsApp Business is gratis te downloaden en is speciaal ontworpen voor eigenaars van mkb’s. Met de app kun je gemakkelijk op een persoonlijke manier in contact komen met je klanten, je producten en services in de schijnwerpers zetten en vragen beantwoorden terwijl je klanten rondkijken. Maak een catalogus om je producten en services te laten zien en gebruik speciale tools om berichten te automatiseren, sorteren en snel te beantwoorden.

Installatiehulp nodig?

Heet u hulp nodig met het instellen van uw business WhatsApp? Geen probleem, neem contact met ons op. WIj helpen u kosteloos met het opzetten van deze tool. Goed geregeld, al zeggen we het zelf.

Woningwebsite versturen via WhatsApp template