Reviews Iets Anders Makelaars

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 9.5

Gemiddelde uit 59 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 59 reviews

9.5

Beoordelingen Iets Anders Makelaars

10

Review

Super vriendelijke en fijne makelaar! Erg fijn om op een rustige manier met iets anders makelaars een woning te bezichtigen.

Reactie

"Hoi Hannah,Bedankt voor je positieve bericht. Wat leuk om te horen. We doen het graag!Groeten,Team Iets Anders Makelaars"

Reactie van Iets Anders Makelaars

10

Beoordeeld met een 10

10

Review

Hele fijne menselijke makelaar neemt de tijd voor je. En als er zich problemen voordoen, staan ze meteen voor je klaar. Ons huis vorig zomer binnen een paar weken verkocht. Wanneer wij ooit weer ons huis te koop gaan zetten. Zouden we graag weer van zijn diensten gebruik maken. Al wordt dat denk ik lastig zover uit de regio.

Reactie

"Goed om te horen Louise! Als jullie ooit toch weer terug willen naar de Achterhoek dan helpen we jullie graag als aankoopmakelaar :-)"

Reactie van Iets Anders Makelaars

10

Review

Wij hebben inmiddels twee huizen gekocht en eentje verkocht in ons leven. Iets Anders makelaars was onze verkopend makelaar en stak met kop en schouders boven de andere makelaars uit. Altijd snelle reacties, meedenkend en flexibel. Een makelaar die echt meedenkt en zich aanpaste aan onze wensen, dat was bij andere makelaars echt Iets Anders. Aanrader!

Reactie

"Bedankt voor de positieve review Eline. We hebben jullie met veel plezier geholpen!"

Reactie van Iets Anders Makelaars

10

Review

Wij hebben onze woning verkocht via Iets Anders Makelaars, dit was voor ons een unieke ervaring! Vooral de persoonlijke aandacht en luisterend oor! Ook de terugkoppeling was naar grote tevredenheid. Wil je echt iets anders om je woning te verkopen of aan te kopen dan is Iets Anders Makelaars een echte aanrader.M.vr.gr.Jannie en Hennie Bergsma

Reactie

"Fijn om te horen Hennie, dank voor de positieve woorden!"

Reactie van Iets Anders Makelaars