Laurien van der Oest Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 10

Gemiddelde uit 4 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Laurien van der Oest Makelaardij

Laurien van der Oest Makelaardij o/g is een zelfstandige onderneming, geleid door een ervaren en gepassioneerde vrouw. Sinds 1994 ben ik gediplomeerd en werkzaam in de Almeerse woningmarkt vanaf 1995. In 2000 werd ik beëdigd als makelaar in onroerend goed en vierde in 2005 mijn 10-jarig jubileum in Almere. Dit markeerde het begin van mijn eigen, onafhankelijke makelaarskantoor. Naast mijn rol als makelaar ben ik ook een Erkend Hypotheek Adviseur, waardoor u bij mij terecht kunt voor onafhankelijk hypotheekadvies.

Wilt u uw woning verkopen?

Als u besluit uw woning te koop aan te bieden via Laurien van der Oest Makelaardij o/g, kunt u erop vertrouwen dat uw belangen worden behartigd door een gecertificeerde NVM-makelaar. Ik ben degene die uw woning bezichtigt, onderhandelt en de juridische afhandeling persoonlijk verzorgt. Hierdoor is de kans op misverstanden kleiner. Mocht er ondanks zorgvuldige afhandeling toch iets misgaan, dan weet u precies wie u daarop kunt aanspreken. Ik begeleid en adviseer u van begin tot eind, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Dit komt tot uiting in zowel mijn brochures als werkwijze.

Laurien van der Oest Makelaardij

Aanbod Laurien van der Oest Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens