Vesta Makelaars

Wij worden beoordeeld met een 9.1

Gemiddelde uit 465 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Wie is Veste Makelaars?

Krijgt u te maken met vragen als "Ik ben verliefd geworden op mijn droomwoning, maar is het betaalbaar?" of "Is het tijd om een groter huis te overwegen?" of "Wat is de huidige waarde van mijn huis op de huidige markt?" Dan wilt u natuurlijk duidelijkheid. Met de huidige lage hypotheekrente en aantrekkelijke vastgoedmarkt is het een uitstekend moment om uw woning te koop aan te bieden. Een gratis waardebepaling helpt u snel te ontdekken of uw verwachtingen overeenstemmen met de lokale vastgoedmarkt.

Laat u deskundig adviseren door een kosteloze waardebepaling van een van onze ervaren makelaar-taxateurs bij Vesta Makelaars Almere. Onze makelaar-taxateur komt met plezier vrijblijvend bij u thuis in Almere. We zullen uw woning nauwkeurig en met expertise onderzoeken en documenteren, maar we zullen ook de omliggende huizen en waardeverhogende factoren in ogenschouw nemen. Denk hierbij aan uitbreidingen, dakkapellen, kleine renovaties en bijzondere ontwikkelingen in de omgeving. Na ons bezoek krijgt u van ons een schatting van de marktwaarde van uw woning. We geven u ook graag advies over hoe u uw huis succesvol kunt verkopen en over onze persoonlijke benadering. Onze gratis waardebepaling is kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact op via telefoon of e-mail voor een afspraak of een vrijblijvend verkoopgesprek

Wie is Veste Makelaars?

Aanbod Vesta Makelaars

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens