Houtman & de Vogel Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 8.8

Gemiddelde uit 325 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Over Houtman & de Vogel

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Zoek niet verder! Bij Houtman & de Vogel profiteert u van ervaren makelaars met uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Ons doel is om de best mogelijke verkoopprijs en voorwaarden voor onze klanten te realiseren. Benieuwd hoe we dat doen? Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons kantoor is gevestigd op de Euromarkt 3 in Alphen aan den Rijn. Het heeft een professionele uitstraling en is voorzien van opvallende tv-schermen in de etalage waar uw woning wordt gepresenteerd. U kunt ons eenvoudig bereiken en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Houtman & de Vogel staat bekend om zijn actieve en resultaatgerichte aanpak, gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn 6 dagen per week en 16 uur per dag bereikbaar. U kunt bij ons terecht voor bezichtigingen of een (gratis) waardebepaling, niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avonduren en op zaterdag.

Over Houtman & de Vogel

Aanbod Houtman & de Vogel Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Euromarkt 3

2408 BA, Alphen aan den Rijn

0172 - 234 406 info@houtmandevogel.nl www.houtmandevogel.nl

Contact opnemen

Contactgegevens