Reviews Houtman & de Vogel Makelaardij

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 8.6

Gemiddelde uit 273 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 222 reviews

8.7

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 42 reviews

8.2

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 9 reviews

9.2

Beoordelingen Houtman & de Vogel Makelaardij

8.8

Acaciastraat 19

8

Deskundigheid

9

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

8

Service en begeleiding

Review

Het ging snel, ineens kwam dit appartement in de verkoop en koos ik voor deze makelaar, welke alles snel en goed oppakte. Ook de bezichtigingen waren goed geregeld. Soms miste ik wat kortsluiten van afspraken via mail of WhatsApp, maar die werden dan op andere punten weer teniet gedaan. Er werd goed meegedacht en geregeld. Dus al met al een goede ervaring bij het verkopen van het appartement.

9.5

Japanstraat 29

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

8

Service en begeleiding

Review

Fijne makelaardij die net iets extra’s aanbiedt en die eerlijk is over wat je kunt verwachten voor de prijs van je huis.

10

Review

Houtman & de Vogel heeft mij geholpen bij het aankopen van mijn eerste huis, het eerste gesprek was met Benno, super open over hoe Houtman & de Vogel te werk gaat en wat ik kan verwachten. Vervolgens ben ik verder geholpen bij het bieden door Eveline, door tips ben ik de eigenaar geworden van mijn eerste huis. Geen vraag was te gek, super fijne en duidelijke communicatie gedurende het gehele proces. Super bedank Benno en Eveline!

2

Review

Deze makelaar komt een gemaakte afspraak voor een bezichtiging niet na. We stonden op de afgesproken tijd en datum voor het te verkopen pand maar helaas was de makelaar nergens te bekennen. Na het telefonisch contact voor het maken van de afspraak vroeg ik om een bevestiging via de mail, dit was niet gebruikelijk vanuit dit makelaarskantoor was het antwoord. Nu wordt aangegeven dat de afspraak op een andere datum was ingepland. Als de afspraak bevestigd had geworden dan had deze mogelijke miscommunicatie voorkomen kunnen worden!

Reactie

"Beste heer Beukers, hartelijk dank voor uw reactie. Achteraf hadden wij de afspraak met u inderdaad beter even kunnen bevestigen. Dan had u kunnen zien dat de afspraak niet voor vandaag maar voor volgende week stond gepland. Met vriendelijke groet, Karel de Vogel"

Reactie van Houtman & de Vogel Makelaardij

10

Darwinstraat 7

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Review

Een heel goed en vriendelijk contact en alle zaken die bij de verkoop komen kijken waren perfect en snel geregeld. Ook bij het zoeken naar een andere woning heeft de makelaar mij geholpen en geadviseerd. Ik ben heel tevreden over Houtman&de Vogel makelaardij.