Reviews Woondroom Alphen

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 8.8

Gemiddelde uit 75 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 53 reviews

9.1

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 22 reviews

8.1

Beoordelingen Woondroom Alphen

9

Paddestoelweg 80

9

Deskundigheid

9

Lokale marktkennis

9

Prijs / kwaliteit

9

Service en begeleiding

Review

Ik ben zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Snelle communicatie, goede begeleiding en correct advies!

10

Review

Verkoop van ons appartement prima geregeld. Goed, snel en zorgvuldig overleg en verkocht. volgende keer weer 😄

Reactie

"Hi Niels, Dank voor je beoordeling! Misschien dat er ooit eens Woondroom Rotterdam gaat ontstaan =) Groet Gaby"

Reactie van Woondroom Alphen

10

Review

Gaby heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd om ons verkoop traject en heeft ons veel uit handen genomen, zodat we vooral ons aandacht op andere zaken kon leggen. Zou Woondroom zeker aanbevelen en gebruiken bij volgend traject!

Reactie

"Beste Kee, Dank voor je mooie beoordeling! Jullie wonen in een fijn huis en ik heb jullie met alle plezier geholpen met de verkoop. Het was een snel traject met een mooi resultaat. Heel veel geluk en succes in Slowakije! Groet Gaby"

Reactie van Woondroom Alphen

10

Review

Woondroomalphen heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Makelaar Gaby is accuraat, geeft duidelijke uitleg en denkt graag met je mee. Mijn huis is super snel verkocht en ik heb een fantastisch huis kunnen kopen dankzij zijn inspanningen en deskundig advies. Ik beveel het kantoor dan ook graag aan. Dank je wel woondroomalphen!!

Reactie

"Beste Stephanie, Dank voor je positieve beoordeling en fijn dat ik jouw verwachtingen waar heb kunnen maken. Bedankt dat ik je heb mogen helpen bij het vinden van je droomhuis! Heel veel liefde en geluk in je nieuwe huis! Groet Gaby"

Reactie van Woondroom Alphen

2

Review

Gaby van Woondroom is een ontzettend wazige luie makelaar. Niet alleen als verkoop- maar tevens als zogenaamde aankoopmakelaar. Wij hebben continu achter zijn broek aan moeten zitten en heeft geen enkele eigen initiatief getoond. Hij werkt niet proactief en is niet creatief in het bedenken van nieuwe teksten of foto's. Daarnaast is hij niet communicatie vaardig en maakt diverse tikfouten in belangrijke documenten. Hij stelt via whatsapp diverse keren dezelfde vragen. Wij hebben daarom enorm veel onnodige stress ervaren. Tevens heeft hij geen protocollen nageleefd en pakt geen communicatie op als er zichtbare misverstanden zijn. En vervolgens wel achter je rug om een onbesproken rekening bij de notaris neerleggen.

Reactie

"Beste Paula,Dank voor je terugkoppeling en jammer dat jij het zo hebt ervaren. Dit lijkt mij niet de plek om inhoudelijk te reageren op wat je schrijft. Gelukkig heb ik jou goed kunnen helpen bij het vinden van je nieuwe huis en de verkoop van jullie huidige huis. In beide gevallen heeft het tot een prachtig resultaat geleid.Ik wens je heel veel succes en geluk in je nieuwe huis.Met vriendelijke groet,Gaby Paans"

Reactie van Woondroom Alphen