Makelaar J-OOST

Wij worden beoordeeld met een 10

Gemiddelde uit 32 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Wat geeft Makelaar J-OOST de kwaliteit die u zoekt?

Mijn passie voor het makelaarsvak begon na enkele teleurstellende ervaringen met het kopen van een huis in Amsterdam met zowel aankoop- als verkoopmakelaars. Ik geloofde dat het beter kon en besloot om zelf het verschil te maken.

Na het behalen van de benodigde diploma's en het opdoen van ervaring, startte ik in 2021 mijn eigen makelaardij, Makelaar J-OOST (Joost Kok). Als voormalig productmarketeer breng ik nu huizen succesvol op de markt en help ik kopers hun ideale woning te vinden.

Mijn doel is om een betrouwbare en toegankelijke makelaar te zijn die klantgericht is en ontzorgt waar nodig. Ik wil laagdrempelig zijn voor zowel grote als kleine vraagstukken en een voorloper zijn in de vernieuwingen binnen de makelaardij, met een focus op duurzaamheid. Ik streef ernaar om een moderne buurtmakelaar te zijn die altijd voor u klaarstaat, tegen een scherpe prijs.

Ik combineer mijn bedrijfservaring met expertise uit de makelaardij, waarbij ik veel ervaring heb in onderhandelingen, procesbegeleiding en tactisch en commercieel denken. Voor expats kan ik vanwege mijn internationale ervaring en taalvaardigheden in het Engels en Spaans uitstekende begeleiding bieden. Als voormalig expat begrijp ik de uitdagingen van het kopen van een huis in een ander land en andere cultuur.

Mijn specialisatie ligt in de gebieden waar ik ben opgegroeid: De Watergraafsmeer en de Indische buurt. Hier ken ik de markt uitstekend, waardoor ik de optimale verkoopprijs voor uw woning kan bepalen. Voor de verkoop richt ik me uitsluitend op Amsterdam Oost.

Voor aankoopdiensten kan ik me richten op Groot Amsterdam, aangezien kopers zich vaak niet beperken tot één specifiek gebied. Mijn woonervaring en kennis van Amsterdam en omstreken stellen me in staat om u uitstekend van dienst te zijn.

Wat geeft Makelaar J-OOST de kwaliteit die u zoekt?

Aanbod Makelaar J-OOST

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Eerste Atjehstraat 10 A

1094 KL, Amsterdam

06 43 670 037 joost@makelaarj-oost.nl www.makelaarj-oost.nl

Contact opnemen

Contactgegevens