Makelaar J-OOST

Wij worden beoordeeld met een 10

Gemiddelde uit 18 reviews

Wat geeft Makelaar J-OOST de kwaliteit die u zoekt?

De interesse om makelaar te worden komt onder andere voort uit slechte eigen ervaringen met het kopen van een huis in Amsterdam met zowel Aankoop- als Verkoopmakelaar. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg goede makelaars in Amsterdam. Maar dat moet toch beter kunnen, dacht ik toen?

Na de benodigde diploma’s en ervaring binnen te hebben gehaald, werd het in 2021 tijd voor Makelaar J-OOST (Joost Kok). Waar ik voorheen producten op de markt zette als Product Marketeer, zet ik nu huizen succesvol op de markt en probeer ik voor kopers hun ideale Product (huis) te vinden.

Wat ik wil toevoegen aan de markt, is een kans voor mensen om voor een toegankelijke prijs toch een betrouwbare makelaar te kunnen vinden die de klant centraal stelt en compleet ontzorgt waar benodigd. Daarnaast wil ik mijn klanten en buurt laagdrempelig met kleine en grote vraagstukken helpen, waar nodig. Dit doe ik op een eigentijdse manier en ik wil aanjager zijn van de vernieuwingen in de markt. Waarbij duurzaamheid voor mij zelf óók erg belangrijk is. Een huis kopen gaat verder dan alleen de aankoop zelf. En bij verkoop geldt dat nét zo. In het kort: een moderne buurtmakelaar die op elk moment tot uw dienst staat, voor een toegankelijke prijs. Simpel en snel. Eén die bovendien verder gaat dan alleen makelen.

Ik combineer ervaring uit het bedrijfsleven met kennis en ervaring uit de makelaardij. Waarbij ik zeer veel ervaring heb met onderhandelen, procesbegeleiding, en tactisch en commercieel denken. Voor Expats kan ik vanwege mijn internationale ervaring in zowel Engels als het Spaans goed begeleiden, indien gewenst. Ik ben zelf ook lang expat geweest. Ik weet waar de uitdagingen liggen, wanneer je een huis koopt in een ander land met een andere cultuur. Ergens ver weg van waar je opgegroeid bent.

Waar ik u het beste mee kan helpen, zijn de gebieden waar mijn roots liggen: De Watergraafsmeer en de Indische buurt. Hier ken ik de markt erg goed, waardoor ik precies weet voor welke prijs een huis in de markt te zetten. Want te laag, dat is schadelijk voor de opbrengst. Te hoog daarentegen ook, want dan trekt uw huis misschien te weinig bezoekers. Het gaat dus om de juiste ‘Sweet Spot’. Daarom richt ik mij voor Verkoop puur op Amsterdam Oost.

Voor Aankoop kan ik door mijn ervaring richten op Groot Amsterdam. Enkel focussen op Amsterdam Oost, heeft hier geen zin. Mensen richten zich voor aankoop sporadisch op één gebied. Daarom een grote kans dat dit voor u ook geldt. Mijn woonervaring in- en de kennis van de rest van Amsterdam en omstreken zijn meer dan afdoende om u goed van dienst te kunnen zijn.

Wat geeft Makelaar J-OOST de kwaliteit die u zoekt?

Ons actuele aanbod

 • € 875.000 k.k.

  Archimedesplantsoen 31

  1098 JW, Amsterdam
  Verkocht
  Bovenwoning (appartement)

  118 m²

  6 kamers (5 slaapkamers)

  www.archimedesplantsoen31.nl

  Scan & Go

  Scan Mij!

  Kenmerken

  € 875.000 k.k.

  Status is verkocht

  Bovenwoning (appartement)

  6 kamers (5 slaapkamers)

  Gebouwd in 1931

  118 m² woonoppervlakte

  402 m³ inhoud

 • € 425.000 k.k.

  Bankastraat 27 A

  1094 EA, Amsterdam
  Verkocht onder voorbehoud
  Benedenwoning (appartement)

  52 m²

  3 kamers (2 slaapkamers)

  www.bankastraat27a.nl

  Scan & Go

  Scan Mij!

  Kenmerken

  € 425.000 k.k.

  Status is verkocht onder voorbehoud

  Benedenwoning (appartement)

  3 kamers (2 slaapkamers)

  Gebouwd in 1902

  52 m² woonoppervlakte

  198 m³ inhoud

 • € 900.000 k.k.

  Alexanderstraat 2 H

  1018 CE, Amsterdam
  Verkocht
  Dubbel benedenhuis (appartement)

  113 m²

  4 kamers (3 slaapkamers)

  www.alexanderstraat2-h.nl

  Scan & Go

  Scan Mij!

  Kenmerken

  € 900.000 k.k.

  Status is verkocht

  Dubbel benedenhuis (appartement)

  4 kamers (3 slaapkamers)

  Gebouwd in 1874

  113 m² woonoppervlakte

  413 m³ inhoud

Onze nieuwste reviews

 • Lambert Russo

  Google reviews

  We kregen Joost aanbevolen van een zeer tevreden buurman en hij heeft ons ook fantastisch geholpen. De persoonlijke aanpak van Joost werkt e...

  1 maand geleden

  Bekijk deze review

 • Renee Terpstra

  Google reviews

  Joost heeft ons geholpen met een hele specifieke zoektocht, waarvan wij dachten dat het wel even zou gaan duren. Dankzij zijn advies en expe...

  2 maanden geleden

  Bekijk deze review

 • Sathyan Murugan

  Google reviews

  Joost came to us recommended by several of my colleagues, and we are so happy and grateful to have had Joost handle the sale of our house in...

  2 maanden geleden

  Bekijk deze review