Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 10

Gemiddelde uit 18 reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 18 reviews

10

Makelaar J-OOST is beoordeeld met een 10 op basis van 18 reviews

10

Review

We kregen Joost aanbevolen van een zeer tevreden buurman en hij heeft ons ook fantastisch geholpen. De persoonlijke aanpak van Joost werkt erg prettig. Hij is altijd bereikbaar en denkt met je mee. Door zijn scherpe blik op de markt weet hij exact hoe het huis moet worden gepositioneerd en wat de verkoop strategie wordt. Heel fijn is ook dat hij de onderhandelingen doet. Daarnaast heeft hij ook een professioneel team met een styliste en een fotograaf die er voor zorgen dat het huis er tot in de puntjes verzorgd uitziet en gepresenteerd wordt. Dit alles voor een concurrerend all-in tarief. Uiteindelijk hebben we ons huis binnen 2 weken voor een mooie prijs verkocht. Wij kunnen Joost van harte aanbevelen!

10

Review

Joost heeft ons geholpen met een hele specifieke zoektocht, waarvan wij dachten dat het wel even zou gaan duren. Dankzij zijn advies en expertise heeft hij ons geholpen met het maken van verstandige keuzes. En daarmee binnen een maand toch al ons droomhuis gevonden. Joost heeft meerdere keren de nitty gritty details voor ons uitgezocht. We konden vol op hem vertrouwen en het was ook leuk om samen met hem dit proces door te maken. Zou hem zeker aanraden!

10

Review

Joost came to us recommended by several of my colleagues, and we are so happy and grateful to have had Joost handle the sale of our house in Amsterdam.Expertise: Joost has fantastic knowledge of the market, and was able to hand-hold us throughout the sale (pricing, timing, pros and cons of different approaches, etc)Service: Joost is incredibly friendly, professional and was always available to answer our questions and put our concerns at ease. Joost was able to quickly resolve several hiccups throughout the process, and we are really grateful for that.We wholeheartedly recommend Joost's services!(Vertaald door Google)Joost kwam bij ons op aanraden van verschillende van mijn collega's, en we zijn zo blij en dankbaar dat Joost de verkoop van ons huis in Amsterdam heeft begeleid.Expertise: Joost heeft een fantastische kennis van de markt en kon ons gedurende de hele verkoop bij de hand houden (prijsstelling, timing, voor- en nadelen van verschillende benaderingen, enz.)Service: Joost is ontzettend vriendelijk, professioneel en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en onze zorgen weg te nemen. Joost was in staat om tijdens het hele proces verschillende problemen snel op te lossen, en daar zijn we erg dankbaar voor.Wij bevelen de diensten van Joost van harte aan!

Reactie

"Thank you Sathyan for your trust and happy to have worked with you! (Vertaald door Google)Bedankt Sathyan voor je vertrouwen en blij met je te hebben samengewerkt!"

Reactie van Makelaar J-OOST

10

Review

Joost heeft ons erg goed geholpen bij de verkoop van ons appartement in Oost. De vriendelijke fixed prijs die Joost hanteert bevat heel veel: marketing, complete begeleiding en een styliste die je huis net wat verder brengt met een top resultaat voor de foto's en bezichtigingen. Deze service gaat veel verder dan wat wij terugzagen in aanbiedingen van andere makelaars. Joost dacht met ons mee en heeft het uitstekend in de markt weten te zetten. Nogmaals bedankt voor je begeleiding Joost, was fijn om met je samen te werken!

Reactie

"Erg bedankt! Was een genoegen om jullie te mogen begeleiden en fijn te horen dat het goed besteed was."

Reactie van Makelaar J-OOST

10

Review

Ik schrijf niet snel een review, maar we zijn zo goed geholpen door Joost dat ik hier absoluut tijd voor wilde maken.Wat is dit een top service geweest, vanaf het eerste contact tot na de succesvolle sleuteloverdracht.Persoonlijk, pro-actief en eerlijk staan merkbaar hoog in het vaandel.Heel blij dat Joost ons zo goed heeft geholpen!

Reactie

"Hartelijk dank daarvoor, Lincy! Ik vond het erg leuk om jullie samen te begeleiden bij de verkoop."

Reactie van Makelaar J-OOST

Reviews Makelaar J-OOST