De Makelaarontzorger

Wij worden beoordeeld met een 10

Gemiddelde uit 3 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Wat doet de de Makelaarontzorger?

Initiator van de Makelaarsontzorger, deze ondernemer begon haar reis in 2007. Door de jaren heen heeft ze zich gevestigd als een gepassioneerde en innovatieve professionele fotograaf. Haar expertise varieert van hoogtefotografie en 360° fotografie tot virtual reality en dronepiloot. Ze biedt haar klanten een breed scala aan diensten op dit gebied. Als een van de eerste vrouwelijke gecertificeerde ROC dronepiloten in Nederland heeft ze haar naamsbekendheid, klantenbestand en opdrachten zien groeien, zelfs op internationaal niveau. Dit leidde tot de oprichting van de Makelaarsontzorger, waar ze een team van specialisten en experts om zich heen verzamelde.

Dankzij deze samenwerking kan de Makelaarsontzorger niet alleen hoogwaardige fotografie en video leveren, maar ook profiteren van de unieke combinatie van kennis, vaardigheden en uitgebreide ervaring op het gebied van fotografie, video en geavanceerde drone-toepassingen (zoals inspecties, scanning, mapping, LiDAR, landbouw, enz.). Bovendien verwerken ze complexe data in 3D-modellen, waardoor de vraag naar hun diensten blijft groeien.

Wat doet de de Makelaarontzorger?

Aanbod De Makelaarontzorger

De Makelaarontzorger

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens