Reviews Ambr Makelaardij

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 9.8

Gemiddelde uit 10 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 2 reviews

10

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 8 reviews

9.8

Beoordelingen Ambr Makelaardij

10

Aijenseweg 9 A

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Review

Amber laat er geen gras over groeien, vanaf dag 1 was er al een stappenplan. Ze laat zich niet afschrikken door het aantal bezichtigingen, haar strategie is duidelijk en doeltreffend. De presentatie had persoonlijke aandacht, de door haar gemaakte foto´s waren meer dan professioneel. De communicatie verliep prettig en er was veel flexibiliteit in de ingeplande bezichtigingen. Ondanks de vele bezichtigingen, werd er ruim de tijd genomen, wat door de kijkers echt werd gewaardeerd! Ze offerde de zondag op in haar vakantie om te kunnen tekenen. In een woord TOP, wat een aanwinst en een verschil in de gevestigde makelaarswereld!

Reactie

"Beste familie, Dank jullie wel voor deze mooie woorden. Fijn dat mijn werkwijze en inzet zo ontzettend zijn gewaardeerd. Elke kandidaat is even belangrijk in het proces dus daar neem ik dan ook graag de tijd voor. En als we dan eenmaal tot overeenstemming komen dan laten we partijen ook niet meer onnodig lang wachten op de handtekening natuurlijk ;-) Ik wens jullie heel veel succes met jullie toekomstplannen. We komen elkaar vast wel weer eens tegen. Dank voor jullie vertrouw…"

Reactie van Ambr Makelaardij

10

Review

Super vriendelijke en kundige makelaar met goede adviezen en tips tijdens de bezichtiging.

Reactie

"Dank je wel voor je mooie review! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan bel me gerust."

Reactie van Ambr Makelaardij

10

Review

Professioneel geholpen, maar vooral persoonlijk. Ik raad Ambr iedereen, die bij verkoop of aankoop advies nodig heeft haar te bellen.

10

Burgemeester Douvenstraat 22

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Review

Naar het aanvragen van een offerte via internet in contact gekomen met Ambr.makelaardij.wat meteen de juiste click opleverde spontaan eerlijk en recht doorzee geen nonsens en verkeerde beloftes naar een kopkoffie en een leuk gesprek met Amber was het snel bekeken zij gaat de woning verkopen en dat heeft ze ook gedaan in goed overleg en een eerlijke verkoopprijs is de woning verkocht aan een gelukkig nieuwe eigenaar Amber namens iedereen bedankt en heelveel succes met jou bedrijf

Reactie

"Beste familie Vullings, Wat een ontzettend mooie beoordeling, dank daarvoor! Ik heb het contact met jullie tijdens het verkoopproces altijd als heel prettig ervaren. Jullie maakten altijd tijd voor overleg of advies. Nogmaals gefeliciteerd en ik dank jullie voor de gunning van deze leuke opdracht. Wie weet komen elkaar in de toekomst op deze manier nog eens tegen. Groetjes Amber"

Reactie van Ambr Makelaardij

8

Review

Zeer snelle reactie voor aanvraag voor taxatie binnen een paar uur met waarscijnlijk een woning

Reactie

"Dank voor de beoordeling!"

Reactie van Ambr Makelaardij