MB Makelaars

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Gemiddelde uit 205 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Hét makelaarskantoor van Breda!

MB Makelaars: een jong, enthousiast, creatief team met een passie voor woningen.

Sinds onze oprichting in 2015, is MB Makelaars uitgegroeid tot een prominente speler binnen de makelaardij in Breda. Als een jong makelaarskantoor, mag u van ons verwachten dat we net dat extra stapje zetten, en uiteraard ook 's avonds en in het weekend voor u klaarstaan. Als full-service NVM-kantoor begeleiden wij het volledige verkoopproces van A tot Z, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Ons team en hoge klantbeoordelingen

MB Makelaars bestaat uit een klein, jong, creatief en gedreven team. Martijn, Sietske, Mike en Madelief vormen een perfecte aanvulling op elkaar en delen dezelfde passie. Dit uitstekende team zet zich volledig in voor de zaak, wat terug te zien is in zowel de resultaten die we behalen voor onze klanten bij aankoop- en verkoopbegeleiding, als in onze klantbeoordelingen. Met een gemiddelde score van 9.8 op Funda heeft MB Makelaars de hoogste klanttevredenheid in de regio Breda - iets waar we met trots op terugkijken.

Hét makelaarskantoor van Breda!

Aanbod MB Makelaars

MB Makelaars

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Contact opnemen

Contactgegevens