EV Wonen Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Gemiddelde uit 355 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Wie is EV Wonen Makelaardij?

Het verlaten van je oude woning of het ontdekken van je nieuwe droomhuis is een ongelooflijk opwindend proces voor de meeste van onze klanten. Er zijn zoveel besluiten te nemen en talloze factoren die invloed hebben op het behalen van het best mogelijke resultaat voor jou. Bovendien is de vraag naar woningen sterk gestegen en hebben de prijzen recordhoogtes bereikt.

In deze dynamische en vaak onvoorspelbare markt zijn wij de toonaangevende verkoopmakelaar in de regio, goed geïnformeerd over de lokale huizenmarkt en de verkoopmogelijkheden van jouw woning.

We hebben voor veel klanten uitstekende verkoop- of aankoopresultaten behaald. Wij volgen geen vaste methoden, omdat we geloven dat elke woning en verkoper uniek is. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke benadering. Ons succesgeheim is dat we alledaagse dingen buitengewoon goed uitvoeren.

Een huis met succes verkopen is geen eenvoudige taak. EV Wonen Makelaardij biedt:

– een solide verkoopstrategie;

– een eersteklas presentatie met altijd een toppositie op Funda;

– een gedreven en gecertificeerde Register Makelaar/Taxateur;

– proactief gebruik van sociale media;

– en een flinke portie lokale marktkennis.

Onze aanpak heeft de afgelopen jaren geleid tot een zeer hoge Funda klantbeoordeling van 9,5! Dit betekent dat klanten met een goed verkoopproces uitstekende verkoopresultaten hebben behaald.

We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie en de specifieke kenmerken van jouw woning. Dit, in combinatie met een goede communicatie, garandeert een succesvol verkoop- of aankooptraject. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? We komen graag vrijblijvend langs voor advies op maat.

Naast Heerhugowaard zijn we ook actief als makelaar in Alkmaar, Oterleek, Langedijk, Hensbroek, Obdam en omgeving.

Wij kunnen je op een unieke en persoonlijke manier volledig ontzorgen als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar bij de verkoop of aankoop van jouw woning.

Wie is EV Wonen Makelaardij?

Aanbod EV Wonen Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Rustenburgerweg 88

1703 RZ, Heerhugowaard

06 - 408 720 42 info@evwonen.nl www.evwonen.nl

Contact opnemen

Contactgegevens