Reviews Erik Bessems Makelaardij

Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 8.3

Gemiddelde uit 149 reviews

Alle reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 113 reviews

8.5

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 36 reviews

7.8

Beoordelingen Erik Bessems Makelaardij

10

Review

In de afgelopen jaren heb ik diverse keren gebruik gemaakt van de diensten van Erik Bessems. Onder andere voor de aankoop van een bedrijfspand, de verkoop van ons woonhuis en een NWWI taxatie. Steeds tot volle tevredenheid! Zowel Erik als zijn medewerkers zijn helder en correct in de communicatie en tonen betrokkenheid gedurende het hele traject.

2

Review

Ik voel me nog steeds schuldig over het feit dat ik deze makelaar Bessems heb voorgedragen betreffende de verkoop van mijn moeders huis in Kanne. Will de Jonge was enorm enthousiast en wilde heel graag deze verkoop voor zijn rekening nemen. Dit verliep anders want Will de Jonge bleek de week na onze toezegging ineens niet meer voor makelaardij Bessems te werken. Wat ik ronduit schandalig vind is dat wij daar nooit over zijn geïnformeerd. Will was ons aanspreekpunt, zou ons vertegenwoordigen in de verkoop van mijn moeder huis. Vergeten misschien? We hebben het hier niet over een zakje snoep maar over een huis. Een slechte start. Hierna bleek de hele verkoop zich te ontvouwen tot één groot drama, een aaneenschakeling van zeer slechte communicatie en veel fouten, teveel om op te noemen. Al met al een zeer stressvolle ervaring voor iedereen maar vooral voor mijn 85-jarige moeder. Ik zou deze makelaar dan ook zeker niet aanbevelen.

2

Beoordeeld met een 2

10

Review

Frank Kornips van Erik Bessems Makelaardij heeft ons super goed begeleid met de verkoop van het huis van onze moeder. Alles is heel goed, helder en duidelijk geregeld. Het gehele traject verliep snel en voorspoedig.

10

Review

Laagdrempelig contact. Een betrokken makelaar met een persoonlijke benadering en goede lokale kennis. In het begin van de verkoopprocedure wat ruis op de lijn aangaande de communicatie en afstemming. Erik was daarbij heel ontvankelijk voor feedback en deed hier ook iets mee. Een soepele vervolgprocedure als gevolg. Heel fijn om te ervaren! Het verkoopdossier zag en top uit. De verkoop is ook positief afgerond.Tevens financieel advies ingewonnen bij financieel adviseur Ronald Kusters (van Erik Bessems Makelaardij). Uitstekend geholpen door Ronald met zeer deskundig advies, prettige uitleg, goede afstemming en perfecte opvolging van gemaakte afspraken. Top! Ik zou dit makelaarskantoor zeker aanraden!