Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Gemiddelde uit 425 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star
Funda beoordeling logo

Beoordeeld met een

Op basis van 18 reviews

8.8

Feedback company beoordeling logo

Beoordeeld met een

Op basis van 407 reviews

9.2

XLCASA Makelaars is beoordeeld met een 9.2 op basis van 425 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star
10

Review

review icoon

Erg te spreken over de begeleiding en ondersteuning en de constatering dat je ondanks een online concept met échte mensen te maken hebt die er alles aan hebben gedaan om ons huis te verkopen, op het juiste moment en voor de juiste prijs.

Sterke punten
Absoluut terzake kundig en betrouwbaar gebleken (en dit is helaas niet bij alle makelaars meer vanzelfsprekend!) Goed op de hoogte van actuele marktsituatie, ook buiten de randstadGoed... Absoluut terzake kundig en betrouwbaar gebleken (en dit is helaas niet bij alle makelaars meer vanzelfsprekend!) Goed op de hoogte van actuele marktsituatie, ook buiten de randstadGoed bereikbaar voor kleinigheden en altijd snel antwoord via de mailEn niet onbelangrijk, je ziet dat ze er plezier in hebben om voor jou het onderste uit de kan te halen! Dikke +

Reactie

Beoordeling icoon

"Absoluut terzake kundig en betrouwbaar gebleken (en dit is helaas niet bij alle makelaars meer vanzelfsprekend!) Goed op de hoogte van actuele marktsituatie, ook buiten de randstadGoed bereikbaar voor kleinigheden en altijd snel antwoord via de mailEn niet onbelangrijk, je ziet dat ze er plezier in hebben om voor jou het onderste uit de kan te halen! Dikke +"

Reactie van XLCASA Makelaars

|

"Ja, ik beveel deze makelaar aan!"

Feedback Company beoordeling