Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Gemiddelde uit 425 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star
Funda beoordeling logo

Beoordeeld met een

Op basis van 18 reviews

8.8

Feedback company beoordeling logo

Beoordeeld met een

Op basis van 407 reviews

9.2

XLCASA Makelaars is beoordeeld met een 9.2 op basis van 425 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star
10

Review

review icoon

Zeer tevreden, prima communicatie, mooie foto's en er werd snel gehandeld. Mijn huis stond binnen een paar dagen nadat de foto's waren genomen op funda. De bezichtigingsaanvragen worden snel via de e-mail doorgestuurd waardoor mensen snel kunnen komen kijken en dat is een voordeel tov "full service makelaars", dan moeten kijkers soms lang wachten op een afspraak. Ik had na 1 dag al 4 kijkers gepland voor de volgende middag en 2 dagen later nog eens 3 kijkers. Door het snelle schakelen is mijn huis binnen een week verkocht, met zelfs meerdere biedingen. Dat was met een reguliere makelaar nooit zo snel gelukt en je moet het ijzer smeden als het heet is! Indien je advies nodig hebt zijn ze -ook in het weekend - goed bereikbaar per mail of telefoon. Onderhandelingen verliepen ook vlot en in goed overleg, zelfs in het weekend. Prijs kwaliteit is echt top. Als je het leuk vindt om mensen zelf rond te leiden dan is dit een hele makkelijke manier om veel geld te besparen op de verkoop van je huis. En mensen rondleiden is echt niet zo spannend, alles wat kijkers vragen weet je zelf want je woont in het huis! En je kunt extra informatie geven over de buren, de dichtstbijzijnde supermarkt en winkels etc. Dat werd als pluspunt ervaren. Mensen vragen natuurlijk wel waarom je gaat verhuizen en he het werkt met een "internet" makelaar, maar als je zegt dat je dan alleen de bezichtigingen zelf doet en verder alles via de makelaar gaat snappen mensen dat prima. Tip: print de brochure uit en geef die mee aan de kijkers met de boodschap, bij vragen of interesse / bod, neem contact op met de makelaar, gegevens staan in de brochure.

Sterke punten
- top prijs/kwaliteit- zeer snelle en goede communicatie- goed bereikbaar- mooie professionele foto's- onderhandelingen worden door xlcasa gedaan (in overleg... - top prijs/kwaliteit- zeer snelle en goede communicatie- goed bereikbaar- mooie professionele foto's- onderhandelingen worden door xlcasa gedaan (in overleg uiteraard)- kijkers kunnen snel komen bezichtigen, geen afhankelijkheid agenda makelaar

Reactie

Beoordeling icoon

"- top prijs/kwaliteit- zeer snelle en goede communicatie- goed bereikbaar- mooie professionele foto's- onderhandelingen worden door xlcasa gedaan (in overleg uiteraard)- kijkers kunnen snel komen bezichtigen, geen afhankelijkheid agenda makelaar"

Reactie van XLCASA Makelaars

|

"Ja, ik beveel deze makelaar aan!"

Feedback Company beoordeling