Our reviews

We are rated with a 9.3

Average from 135 reviews

Funda beoordeling

Rated with a

Based on 105 reviews

9.4

Funda beoordeling

Rated with a

Based on 12 reviews

8.7

Funda beoordeling

Rated with a

Based on 18 reviews

9.4

Obèr Makelaardij has been reviewed with a 9.3 based on 135 reviews

10

Doeslaan 29

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Review

Ferenc Obèr is een zeer kundige en vriendelijke makelaar. We zijn supertevreden over zijn werkwijze, hij is snel, accuraat en verstaat zijn vak uitstekend. Absoluut goede kwaliteit en een aanrader als je op zoek bent naar een makelaar in de regio. Hij legt je precies uit waar je aan toe bent en is helder over afspraken en de gang van zaken.

10

Review

Onze ervaring met Obèr Makelaardij is heel positief. Het contact met Ferenc en Marloes verliep heel soepel. Wij werden van alle stappen in het proces op de hoogte gehouden en werden goed geadviseerd waar nodig.

10

Review

We hebben een fijne ervaring gehad bij de verkoop van onze woning in Zoeterwoude. Ferenc en Marian hebben ons ontzorgt gedurende het verkoopproces en advies gegeven waar nodig. Absoluut een aanrader!!

10

Review

Geweldig goed contact en een geweldige service!

Response

"Dank jullie wel. We houden contact en veel succes en plezier in jullie nieuwe woonomgeving. Mvrgr Team Obèr Makelaardij"

Response from Obèr Makelaardij

10

Review

Het is niet de eerste keer dat Ober Makelaardij mijn makelaar is geweest bij de verkoop van mijn huis en dat is niet voor niks.Prettig in de omgang (zowel Ferenc Ober zelf als de collega's op kantoor), kundig en een eerlijk advies.Een absolute aanrader als u in en rondom Leiderdorp opzoek bent naar een makelaar!!

Response

"Beste heer Hoonakker, dank voor uw review. Zijn we weer trots op. Beloofd u voorlopig niet meer te verhuizen? ;-) We zien elkaar."

Response from Obèr Makelaardij