Met Maurice

Wij worden beoordeeld met een 9.4

Gemiddelde uit 81 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Méér Maurice | Dé makelaar van Nijmegen

Met Maurice haal je meer makelaar in huis. Woon je in de regio Nijmegen – Arnhem en wil je je huis echt goed verkopen? Kies dan voor verkoop met Maurice.

We leven in moderne tijden tenslotte. Hoe modern ikzelf ben? Denk alleen al aan de bezichtigingen. Die houd ik het liefst op zaterdag én zondag. Waarom? Omdat de meeste potentiële kopers dan vrij zijn. En als je bedenkt dat meer bezichtigingen gelijk staan aan een hogere opbrengst voor jou als verkoper, dan begrijp je waarom.

En hoge wisselende courtages? Die ken ik niet. Ik werk voor een vast tarief omdat ik vind dat je altijd je uiterste best moet doen. Klanten waarderen duidelijk mijn transparantie en inzet. Dat zie je aan de reviews.

De verkoop van jouw huis is echt mensenwerk. En ja, dat maakt het ook zo mooi natuurlijk! Een persoonlijk tintje mag daarom niet ontbreken, vandaar de naam: met Maurice.

Méér Maurice | Dé makelaar van Nijmegen

Aanbod Met Maurice

Met Maurice

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Leemptstraat 34

6512 EN, Nijmegen

06 - 133 589 46 maurice@met-maurice.nl www.met-maurice.nl

Contact opnemen

Contactgegevens