Ben Straatman Makelaardij

Wij worden beoordeeld met een 9.4

Gemiddelde uit 21 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star

Ben Straatman Makelaardij

Welkom bij Ben Straatman Makelaardij, een eigentijds Kempisch makelaarskantoor. Of je nu op zoek bent naar een makelaar om je woning te verkopen, je droomhuis gevonden hebt, of hulp nodig hebt bij gedeeltelijke zelf-facilitatie van de aankoop of verkoop, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden de professionele ondersteuning en zekerheid die je zoekt.

Mijn naam is Ben Straatman, oprichter van Ben Straatman Makelaardij. Geboren in Eindhoven en sinds mijn zevende woonachtig in Reusel - een echte Kempenaar dus. Getrouwd met Sanne en trotse vader van vier kinderen (Neel, Mette, Vik en Nand), woon ik met mijn gezin in het prachtige buitengebied van Reusel. Naast mijn werk als gedreven makelaar, ben ik graag thuis bij mijn gezin, sport ik wanneer het kan, luister ik naar muziek en geniet van ons gezinsleven.

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken, of nodig je uit voor een kop koffie op ons kantoor.

Ben Straatman Makelaardij

Aanbod Ben Straatman Makelaardij

Ben Straatman Makelaardij

Indien u vragen heeft dan kunt u gebruik maken van het formulier hiernaast. Er zal daarna op korte termijn contact met u worden opgenomen.

Wilhelminalaan 68

5541 CZ, Reusel

0497 - 64 53 41 info@benstraatman.nl www.benstraatman.nl

Contact opnemen

Contactgegevens