Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 9.4

Gemiddelde uit 26 reviews

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 5 reviews

9.0

Funda beoordeling

Beoordeeld met een

Op basis van 21 reviews

9.5

Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij is beoordeeld met een 9.4 op basis van 26 reviews

10

Review

Jan Zegers heeft mij deskundig advies gegeven over mijn mogelijkheden om een huis te kopen. Van het intakegesprek tot en met de overdracht bij de notaris heeft Jan mij goed begeleid. Klantgerichtheid is een sterk punt van Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij.

10

Review

Jan is zeer vakkundig. Daarnaast informeerde en helpt hij je waar die kan. Wij hebben voor het eerst het alles in een pakket bij Jan Zegers afgenomen en zouden dat zo weer over doen. Zeer tevreden.

10

Review

Ben erg blij met de hulp die ik kreeg bij het kopen van mijn huis. Jan Zegers weet een hele hoop, hij is altijd bereikbaar en communiceert duidelijk, neemt de document stuk voor stuk met je door. Het kan gewoon niet beter geregeld zijn.

10

Appingedamstraat 48

10

Deskundigheid

10

Lokale marktkennis

10

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Review

Het Team bij Jan Zegers is betrouwbaar en deskundig. En daarnaast gewoon gewoon. Echt een klein familiebedrijf. De lijntjes zijn kort. De kennis is hoog. Gewoon normaal. Heel fijn samenwerken. Alle benodigde dingen worden tot in de puntjes uitgelegd, en uitstekend verzorgd. En daarnaast is het gezellig. Top service van een top makelaar.

10

Review

Ben al vele jaren bij Jan Zegers voor mijn financiële zaken, Vakkundig , betrouwbaar , eerlijk , service en betrokkenheid zijn eigenschappen waarom ik altijd weer voor deze zaken bij Jan binnenstap.