Onze reviews

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Gemiddelde uit 425 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star
Funda beoordeling logo

Beoordeeld met een

Op basis van 18 reviews

8.8

Feedback company beoordeling logo

Beoordeeld met een

Op basis van 407 reviews

9.2

XLCASA Makelaars is beoordeeld met een 9.2 op basis van 425 reviews

review-star review-star review-star review-star review-star
10

Review

review icoon

Nadat wij ons hadden aangemeld kon de fotoreportage al heel vlot gemaakt worden. Dit verliep zeer prettig en de foto's zijn heel mooi geworden. Vervolgens werd alles door de makelaar heel snel opgepakt en stond het huis al heel snel op Funda. Dit heeft tot nu toe tot 7 bezichtigingen geleid. Er is een zeer prettig contact met de makelaar en er wordt goed meegedacht. Tot nu toe ervaren wij de samenwerking met XLcasa als zeer positief.

Sterke punten
Wij kenden XLcasa voorheen niet, maar we hebben het op internet gevonden en XLcasa had uitstekende reviews.Hier zijn wij door getriggerd. Sterke punten vinden wij dat je zelf als... Wij kenden XLcasa voorheen niet, maar we hebben het op internet gevonden en XLcasa had uitstekende reviews.Hier zijn wij door getriggerd. Sterke punten vinden wij dat je zelf als verkoper ook iets kunt doen, waardoor je toch geld bespaart, maar je voelt je als verkoper toch gesterkt door de makelaar en zijn kennis van zaken. Er is geen hoge drempel die je tegenhoudt, als je even wat advies nodig hebt of een vraag wilt stellen. Top!

Reactie

Beoordeling icoon

"Wij kenden XLcasa voorheen niet, maar we hebben het op internet gevonden en XLcasa had uitstekende reviews.Hier zijn wij door getriggerd. Sterke punten vinden wij dat je zelf als verkoper ook iets kunt doen, waardoor je toch geld bespaart, maar je voelt je als verkoper toch gesterkt door de makelaar en zijn kennis van zaken. Er is geen hoge drempel die je tegenhoudt, als je even wat advies nodig hebt of een vraag wilt stellen. Top!"

Reactie van XLCASA Makelaars

|

"Ja, ik beveel deze makelaar aan!"

Feedback Company beoordeling