Online bieden

Inzichtelijk biedplatform voor (ver)kopers & makelaars

Online biedingensysteem voor de makelaar

Voldoe aan nieuwe verplichtingen per 1 januari 2023

Het online biedingsysteem is automatisch gekoppeld met een unieke woningwebsite zoals Andantestraat58.nl Dit is bij uitstek de geschikte plek voor een aspirant-koper om een bod uit te brengen. Biedingen worden automatisch in een gesloten biedlogboek opgeslagen. U deelt als makelaar op elk gewenst moment een anonieme versie van dit logboek met (ver)kopers en bieders. U kunt ook kiezen tussen "open bieden" en "verkoop bij inschrijving". Werk transparant en toekomstbestendig met deze online biedingen tool.

Gesloten biedlogboek met anonieme toegang

EĆ©nvoudig iemand toegang tot het biedlogboek verlenen en intrekken

Biedingen worden automatisch opgeslagen in een gesloten logboek. Online woningbrochure waarborgt de veiligheid en integriteit van het logboek en garandeert dat biedingen niet zijn gemanipuleerd. U kunt als makelaar op elk gewenst moment iemand toegang geven tot het anonieme biedlogboek. Klik hier om het anonieme biedlogboek te openen (demo woning)

Online bieden op uw eigen website

Breng het online biedplatform naar uw makelaars website

Deze module is eenvoudig te installeren op uw eigen website met een paar regels code. U stuurt aspirant-kopers simpelweg naar uw eigen website en biedingen komen automatisch in het biedlogboek terecht. U heeft géén externe tools meer nodig, u voldoet direct aan nieuwe verplichtingen (1 jan 2023), en het biedlogboek is 100% gekoppeld met uw website. Wilt u graag gebruik maken van deze module en heeft u hulp nodig? Online bieden plaatsen wij kosteloos op uw website.

Online bieden voor makelaars

Online bieden