Website modules

Boost jouw makelaardij met onze onderscheidende en effectieve plug-ins!

Geef jouw makelaardij een boost met onze onderscheidende en effectieve plug-ins, speciaal ontworpen om je online aanwezigheid te versterken en je klanten nog beter van dienst te zijn. Onze modules omvatten een koppeling met jouw woningwebsites voor een up-to-date woningaanbod, een gecertificeerd biedlogboek voor online bieden, een gebruiksvriendelijke bezichtigingsplanner, een overzichtelijke reviewpagina, een strakke review widget en een waardebepaling widget die verkoopopdrachten direct in je mailbox levert.

Kosteloos beschikbaar voor jouw makelaarswebsite

Onze plug-ins zijn ontworpen voor eenvoudige integratie op elke website, of het nu gaat om Realworks, Kolibri, Wix of WordPress. Het installeren van deze modules is een fluitje van een cent, zodat je snel kunt profiteren van hun voordelen. Bovendien zijn deze modules kosteloos, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken om je website te verbeteren.

Website modules voor de makelaarswebsite
Start Demo

Start jouw 30 dagen gratis proefperiode

Eerst zien, dan overtuigd raken? Dat begrijpen wij volledig!

Ervaar zelf de kracht en het gemak van onze plug-ins door een gratis demo te starten. Ontdek hoe onze modules jouw online aanwezigheid kunnen versterken. Twijfel niet langer en start vandaag nog met het ontdekken van alle mogelijkheden die onze software biedt, geheel vrijblijvend!

Reviews Online Woningbrochure