WhatsApp voor makelaars

Verstuur review uitnodigingen en bevestig afspraken via WhatsApp

Onze WhatsApp-tool, speciaal ontworpen voor makelaars, maakt het eenvoudiger dan ooit om reviewverzoeken te versturen. Hierdoor is de kans groter dat jouw klanten een review achterlaten, vergeleken met een e-mail uitnodiging. Bevestig ook afspraken en voeg automatisch de URL van de woningwebsite toe aan het bericht voor extra gemak. Onderscheid jezelf met deze unieke functionaliteit.

Verzenden via het WhatsApp kanaal van je makelaarskantoor

Onze WhatsApp-tool onderscheidt zich van andere tools doordat berichten worden verzonden via jouw bedrijfs-WhatsApp. Hierdoor zien ontvangers geen vreemd telefoonnummer, maar gewoon jouw makelaarskantoor. Klanten kunnen direct reageren en zo eenvoudig een gesprek met jouw kantoor beginnen. Dit zorgt voor een laagdrempelige vorm van communicatie.

WhatsApp-tool
Unieke woningsite mobiele apparaat

WhatsApp Business voor jouw kantoor

Hoe werkt onze WhatsApp-tool precies?

Onze koppeling werkt met zowel je privé- als zakelijke WhatsApp-account. Als er geen WhatsApp op het apparaat is geïnstalleerd, maakt onze koppeling gebruik van WhatsApp Web. Hierdoor is het altijd en overal bruikbaar. Maak en bewerk zoveel templates als je wilt, voer het telefoonnummer van de ontvanger in en verstuur. We raden echter aan om de koppeling via je zakelijke WhatsApp-account te laten verlopen voor een professionele uitstraling.

Hoe werkt WhatsApp Business precies?

Het installeren van WhatsApp Business op je apparaat (telefoon of computer) is eenvoudig. Koppel het vervolgens aan je zakelijke telefoonnummer. Daarna ben je klaar om onze koppeling te gebruiken. Je kunt Business WhatsApp naast je privé-account gebruiken, en met 5 gebruikers tegelijkertijd online zijn.

Start Demo

Gratis 30 dagen proefperiode

Eerst zien, dan geloven? Dat snappen wij

Wil jij onze WhatsApp-tool of één van onze andere mogelijkheden proberen? Dat begrijpen wij, test onze software nu 30 dagen lang gratis uit en overtuig jezelf van onze meerwaarde. Probeer het vandaag nog uit!

Reviews Online Woningbrochure