Social media koppeling

Deel woningwebsites via social media

online woningbrochure koppeling social media

Templates aanmaken en delen

Maak en bewerk templates voor iedere situatie. Ideaal om te gebruiken wanneer u een woningwebsite deelt via social media. Het posten van een woningwebsite is nog nooit zo makkelijk geweest. Verstevig de branding van uw kantoor.

facebook-pixel

Meet uw resultaten met tracking code

De Facebook-pixel is een analytisch hulpmiddel waarmee je de effectiviteit van je advertenties kunt meten. Er bestaan nog meer tools zoals Google Analytics. Deze tracking codes zijn allemaal eenvoudig te koppelen met uw woningwebsites.

Followers first social media woningwebsite

Hoe het werkt?

Genereer templates die u kunt gebruiken. Vanuit het dashboard deelt u binnen enkele ogenblikken een uitgebreide post die opvalt. Genereer sneller en efficiënt extra bereik en naamsbekendheid via social media.

Versterk de branding van uw kantoor

Een woningwebsite maakt indruk in de stijl van uw kantoor. Daarnaast zijn al uw externe tools zoals Matterport eenvoudig te koppelen. Het is voor een bezoeker nog nooit zo leuk geweest om een woning digitaal te bezichtigen.

Geef uw volgers net dat beetje extra

Geef volgers een link die spreekt, met daarachter de woningpresentatie. Met de speciale weergave voor smartphones krijgt de bezoeker een perfecte presentatie te zien.

Followers first social media woningwebsite