Hypotheekadvies op de online brochures

Datum:

Introductie: Hypotheekadvies op de woningwebsites

We zijn verheugd om een nieuwe functie aan te kondigen: Hypotheekadvies is nu beschikbaar op onze woningwebsites. Deze update is bedoeld om zowel bezoekers als makelaars te helpen bij het stroomlijnen van het hypotheekproces.

Automatische hypotheektool: Maandlasten berekenen en hypotheekadvies aanvragen

Onze nieuwe hypotheektool wordt automatisch geladen met de vraagprijs van de woning en de huidige rentestanden. Bezoekers kunnen eenvoudig hun potentiële maandlasten berekenen en hypotheekadvies aanvragen. Dit maakt het proces niet alleen efficiënter maar ook gebruiksvriendelijker.

Directe communicatie: Aanvragen doorgestuurd naar de makelaar

Als een bezoeker hypotheekadvies aanvraagt, wordt deze aanvraag direct via e-mail naar de makelaar gestuurd. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie, waardoor de makelaar in staat is om snel en adequaat te reageren op de aanvragen van de klant.

Leads in het dashboard: Houd de voortgang bij

Naast de e-mailmeldingen, zijn alle hypotheekadviesaanvragen ook terug te vinden in het dashboard van de makelaar. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van alle leads en helpt makelaars bij het beheren en opvolgen van deze belangrijke verzoeken.

De toekomst van woningwebsites

Met de toevoeging van hypotheekadvies aan onze woningwebsites, zetten we een stap vooruit in het verbeteren van de klantervaring en het bieden van meerwaarde aan de diensten van makelaars. We zijn verheugd over deze nieuwe ontwikkeling en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Reviews Online Woningbrochure