Plattegronddetectie en PDF-conversie

Datum:

Slimme Plattegronddetectie en PDF-conversie

Online Woningbrochure is trots om weer een innovatieve functie te introduceren: automatische detectie van plattegronden via een geavanceerd algoritme. Maar dat is nog niet alles - alle herkende plattegronden worden automatisch samengevoegd en omgezet naar een handige PDF, beschikbaar als download op de woningwebsites.

Geavanceerde detectie: Het algoritme dat de klus klaart

Dankzij de integratie van de nieuwste technologieën wordt elke geüploade foto direct geanalyseerd door ons systeem. Met een indrukwekkende nauwkeurigheid kan ons algoritme een plattegrond onderscheiden van gewone woningfoto's, waardoor het sorteerproces sterk wordt vereenvoudigd. Vooral bij de afwijkende vulmethodes, zoals die bij maatwerk koppelingen worden toegepast, is dit van extreme waarde!

Automatische PDF-conversie: Alle plattegronden in één handig document

Zodra het algoritme de plattegronden heeft geïdentificeerd, gaat het nog een stap verder. Alle plattegronden van een specifieke woning worden samengevoegd en omgezet naar een enkele PDF. Dit zorgt voor een georganiseerd en gestroomlijnd downloadproces voor potentiële kopers die interesse hebben in de plattegronden van een woning.

Beschikbaar in de downloadsectie: Gemakkelijk toegang voor alle bezoekers

Na de automatische omzetting is de PDF met plattegronden direct beschikbaar in de downloadsectie van de woningwebsite. Hiermee bieden we bezoekers een extra service, waardoor ze snel en eenvoudig toegang hebben tot een compleet overzicht van de woning.

Een stap voorwaarts in woningpresentatie

Met de toevoeging van deze geavanceerde plattegrondherkenning en automatische PDF-conversie, versterken we onze missie om de online beleving van woningzoekers, verkopers en makelaars te revolutioneren. We zijn enthousiast over deze nieuwe feature en blijven ons inzetten om een optimale ervaring te bieden.

Reviews Online Woningbrochure