Meerdere talen beschikbaar

Datum:

Meerdere talen beschikbaar: Een grote stap vooruit

We zijn verheugd om een grote update aan te kondigen: onze online woningbrochures zijn nu standaard beschikbaar in meerdere talen, waaronder Engels, Duits en Frans. Dit is een belangrijke ontwikkeling voor makelaars en potentiële kopers, aangezien het de toegankelijkheid en het bereik van onze woningwebsites aanzienlijk vergroot.

Automatische vertaling: Kunstmatige intelligentie in actie

Een van de belangrijkste kenmerken van deze update is dat we kunstmatige intelligentie hebben ingezet om standaard woningomschrijvingen te vertalen. Dit betekent dat de inhoud van je woningwebsite automatisch en nauwkeurig wordt vertaald, waardoor de toegankelijkheid voor internationale klanten verbetert.

Vergroot je bereik met een woningwebsite in meerdere talen

Met deze nieuwe functie kan je woningwebsite nu in meerdere talen worden weergegeven, wat je bereik aanzienlijk vergroot en meer potentiële kopers aantrekt. Of je klanten nu Engels, Duits of Frans spreken, ze kunnen gemakkelijk de details van elke woning in hun eigen taal begrijpen.

Alles vertaald: Mini website en online woondossier

Naast de woningbrochures, zijn ook de mini website en het online woondossier in meerdere talen beschikbaar. Dit zorgt voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring voor alle gebruikers, ongeacht hun taal. We zijn verheugd over deze nieuwe ontwikkeling en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Reviews Online Woningbrochure