Online Woondossier nu beschikbaar

Datum:

Introductie van het Online Woondossier

Wij zijn verheugd om onze nieuwste update aan te kondigen: het Online Woondossier. Deze functie is ontworpen om het verkoop- en verhuurproces van woningen efficiënter te maken, met behulp van een reeks slimme tools en functies.

Efficiëntie en gemak met het Online Woondossier

Ons Online Woondossier is een compleet digitaal platform dat functies biedt zoals taakplanning, cloudgebaseerde documentopslag, een bezichtigingsplanner, e-ondertekening en een geïntegreerd chatsysteem. Deze functies zijn ontworpen om je werklast te verminderen en de communicatie met klanten te stroomlijnen.

Transparantie met het gecertificeerde biedlogboek

Met het Online Woondossier kunnen jouw klanten online bieden op woningen. Alle biedingen worden automatisch opgeslagen in een gecertificeerd biedlogboek. Dit biedt maximale transparantie, aangezien je als makelaar op elk gewenst moment het biedlogboek anoniem kunt delen met (ver)kopers en bieders.

Naadloze integratie met de woningwebsite

Het online biedsysteem is naadloos geïntegreerd met de woningwebsite, waardoor het de perfecte plek is voor potentiële kopers om een bod uit te brengen. Hierdoor kun je gemakkelijk en efficiënt biedingen beheren, rechtstreeks vanuit de woningwebsite.

Werken op een transparante en toekomstbestendige manier

Met opties zoals "open bieden" en "verkoop bij inschrijving", biedt onze online biedtool je de flexibiliteit om op een manier te werken die het beste past bij jou en je klanten. Profiteer van deze innovatieve tool en werk op een transparante en toekomstbestendige manier.

Reviews Online Woningbrochure