Verschillende optimalisaties

Datum:

Update: Verschillende optimalisaties doorgevoerd

We hebben een reeks van optimalisaties doorgevoerd om je ervaring met onze woningwebsite nog beter te maken. Deze updates zijn ontworpen om de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze diensten te verbeteren.

Documentatie Volgorde

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om de volgorde van documentatie op de woningwebsite aan te passen. Dit geeft je meer controle over de presentatie van je woninginformatie.

Selectieve Documentatie

Het is nu mogelijk om documentatie alleen zichtbaar te maken in het online woondossier en niet op de openbare woningwebsite. Dit biedt meer flexibiliteit in hoe en waar je jouw documentatie wilt delen.

Meerdere QR Codes

We hebben de functionaliteit verbeterd om QR codes te genereren. Je kunt nu niet één, maar zes verschillende QR codes van de website genereren. Dit biedt meer mogelijkheden voor het delen en promoten van je woningwebsites.

Verbeterde Meldingen

De meldingen in het dashboard zijn verbeterd. Je wordt nu effectiever op de hoogte gebracht wanneer er nieuwe leads zijn, waardoor je sneller kunt reageren en beter geïnformeerd blijft.

Verbeterde Whatsapp Tool

We hebben de Whatsapp tool geoptimaliseerd voor een betere gebruikservaring. Het is nu nog makkelijker om deze tool te gebruiken voor communicatie en promotie.

Blijf op de hoogte

We blijven werken aan het verbeteren van onze diensten en functies. Blijf op de hoogte voor meer updates in de toekomst!

Reviews Online Woningbrochure