Reviews Online Woningbrochure

Mini website

Slimme zoekmachine optimalisatie

Mini website voor makelaars

De mini website is een speciale website. Jouw kantoor, reviews en woningwebsites worden hierop gepresenteerd. De review widget koppelt met deze mini website. Door het gebruik van hoogwaarde (mixed) content en een slimme linkbuilding strategie presenteren wij jouw (online) makelaarskantoor.

Complete bedrijfspresentatie in jouw huisstijl

U kunt de mini website i.c.m. de review tool gratis gebruiken. Wij implementeren jouw huisstijl kosteloos in de mini website. De mini website zal onder veschillende zoektermen goed naar voren komen in Google. Bezoekers zullen de mini website vinden en je boost je eigen zoekmachine posities.

Mini website voor makelaars
Mini website voor makelaars

Zoekmachine optimalisatie en linkbuilding

Wil jij op een gemakkelijke manier je posities in de zoekmachine verbeteren? Dan is de mini website wat voor jou. Wij helpen jou met een unieke (online) presentatie die goed vindbaar is in Google. Vervolgens linken we door naar jouw website en krijg jij meer bezoekers.

Beschikbaar op een eigen domein

Wij kunnen de mini website ook op een eigen domein (makelaar.site) plaatsen. Dit geeft de mogelijkheid om zelfstandig domain authority (DA) op te bouwen. Deze strategie geeft op de langere termijn meer mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze makelaars gingen jou al voor

Inmiddels gebruiken meer dan 40 makelaars onze tools

Met Maurice

59 reviews en 5 woningen te koop

9.4

Chris Oosting Makelaardij

54 reviews en 4 woningen te koop

9.2

Vesta Makelaars

403 reviews en 12 woningen te koop

9.1

Gratis claimen

Verbeter jouw zoekmachine postities